Σε περίπου δύο μήνες θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για την Rihanna

rihanna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η νέα ταινία του Peter Berg φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο προφίλ της χαρισματικής τραγουδίστριας.

Ο σκηνοθέτης Peter Berg υπογράμμισε πως το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του για την άνοδο της Rihanna θα είναι έτοιμο σε «περίπου ενάμιση μήνα» και θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ ξεκίνησε το 2015, με στόχο να παρουσιάσει αφιλτράριστη ματιά στην ζωή της τραγουδίστριας από το Μπαρμπάντος.

Ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της Rihanna ήταν στην «Ναυμαχία» που σκηνοθέτησε ο Peter Berg το 2012.

«Νομίζω πως είναι μια αξιοσημείωτη νεαρή γυναίκα και [το ντοκιμαντέρ] είναι στην ουσία ένα ολοκληρωμένο προφίλ του τι χρειάζεται για να γίνει το ταλέντο που είναι: εργατικότητα, ταλέντο, τύχη, θάρρος και όραμα. Είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα γυναίκα και η ταινία θα βγει σε περίπου ενάμιση μήνα και σε δύο μήνες θα αρχίσουμε να την προβάλλουμε» δήλωσε ο Berg στο Splash Film.

Η Rihanna συμμετέχει στο all-star καστ της «Συμμορίας των 8».

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός είχε δώσει στην Rihanna την πρώτη της ευκαιρία στον κινηματογράφο, επιλέγοντας την για το καστ της ταινίας δράσης «Ναυμαχία», η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι. Έκτοτε η Rihanna έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως την κωμωδία «Annie», την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» και την «Συμμορία των 8». Ο επόμενος ρόλος της Rihanna θα είναι στο «Guava Island» με τον Donald Glover.