Ο Paul McCartney εξιστορεί πώς κατέληξε για εννέα μέρες σε γιαπωνέζικη φυλακή

paul-mccartney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Αποκάλυψε πως γλύτωσε ποινή φυλάκισης επτά ετών για μικροποσότητα μαριχουάνας επειδή ήταν δημοφιλής στη χώρα.

Η εμφάνιση του Paul McCartney στην εκπομπή «Carpool Karaoke» πριν από λίγους μήνες είχε εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές των Beatles. Στην ειδική εκπομπή «Karpool Karaoke: When Corden Met McCartney Live From Liverpool», η οποία περιλαμβάνει κομμένο υλικό από την εμφάνισή του, ο McCartney αποκάλυψε πώς κατέληξε σε γιαπωνέζικη φυλακή για εννέα μέρες και γλύτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τον McCartney, το 1980 συνελήφθη το αεροδρόμιο του Τόκιο όταν βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας στις αποσκευές του. «Ακόμα είμαι λίγο μπερδεμένος πώς συνέβη, αλλά έγινε. Είχα λίγη μαριχουάνα στη βαλίτσα μου και κατέληξα στη φυλακή για εννέα μέρες. Τρομακτικό!» δήλωσε το πρώην «Σκαθάρι» στον Corden. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι αρχές τον ενημέρωσαν πως αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης επτά ετών για το αδίκημά του, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος, χάρη στη «δημοφιλία» του.

Το σύντομο πέρασμά του από τις φυλακές τις Ιαπωνίας τον άφησε με πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες, τις οποίες και μετέφερε στον James Corden. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο πρώην μπασίστας των Beatles εξήγησε πως οι φυλακισμένοι έπρεπε να μοιραστούν μια κοινή μπανιέρα. Αρχικά ήταν διστακτικός, αλλά μέχρι να έρθει η ώρα της αποφυλάκισης είχε συνηθίσει το μπάνιο, το οποίο χαρακτήρισε «διασκεδαστικό».