Βρέθηκε χαμένο ντουέτο των Mick Jagger και Carly Simon 45 χρόνια μετά

mick-Jagger-carly-simon
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ένας συλλέκτης των Rolling Stones βρήκε ένα αντίγραφο της ανέκδοτης μπαλάντας «Fragile» που ηχογραφήθηκε το 1972.

Το 1972, ο Mick Jagger και η Carly Simon ηχογράφησαν μαζί μια μπαλάντα, το «Fragile», το οποίο όμως στην πορεία χάθηκε και δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Μετά από 45 χρόνια, ένας συλλέκτης των Rolling Stones ισχυρίζεται πως το έχει βρει.

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η ίδια η Simon είχε δηλώσει στο περιοδικό Rolling Stone πως η ηχογράφηση έχει χαθεί, αλλά ο συλλέκτης του συγκροτήματος, Matt Lee, φέρεται να το έχει βρει. Σε δηλώσεις του στο Associated Press, o Lee αποκάλυψε πως ο Jagger είναι ο βασικός τραγουδιστής στο κομμάτι, με τη Simon να προσθέτει ορισμένες αρμονίες.

Στη συνέντευξή της το 2016, η Simon είχε σχολιάσει πως το τραγούδι προέκυψε μετά από περίπου μια ώρα στο πιάνο, ενώ θυμήθηκε πως οι στίχοι της στο τραγούδι ήταν «Funny, funny, funny, funny, funny, how love can make you cry». O Lee από την πλευρά επιβεβαίωσε πως οι στίχοι στην ηχογράφηση που έχει στην κατοχή είναι σχεδόν ίδιοι, με τη διαφορά ότι οι Jagger και Simon τραγουδούν «change» αντί για «cry» στο ρεφρέν.

Αν και δεν αποκάλυψε πώς βρήκε τη χαμένη ηχογράφηση, ο Lee έστειλε ένα ψηφιακό αντίγραφο στο Rolling Stone, επειδή το είχαν υποσχεθεί στη Simon. Ο ίδιος ο Lee εξήγησε στο περιοδικό πως δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά καθώς είναι συλλέκτης.