Ο Johnny Depp επικαλείται «αυτοάμυνα» στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Johnny-depp Marc Andrew Deley
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός σταρ φέρεται να «φοβήθηκε για την ασφάλειά του» και συνεπλάκη με τον location manager της νέας του ταινίας.

Τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας, «City Of Lies», με τον Johnny Depp ήταν επεισοδιακά, αφού ο πρωταγωνιστής φέρεται να γρονθοκόπησε τον location manager της παραγωγής, Greg Brooks. Μετά το συμβάν, ο Brooks απολύθηκε και κατέθεσε μήνυση κατά του Depp και της εταιρείας παραγωγής.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του η ιστοσελίδα The Wrap, οι δικηγόροι του Depp αρνούνται τον ισχυρισμό του Brooks ότι τον χτύπησε, ενώ τονίζουν πως η γενικότερα συμπεριφορά του location manager έκανε τον ηθοποιό να «ανησυχεί για την ασφάλειά του». Έτσι λοιπόν θεωρεί πως ό,τι έγινε ήταν αποτέλεσμα της «απροσεξίας, απερισκεψίας ή και αμέλειας» του Brooks.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε πως, «παρά τις υπόνοιες που αφήνουν ψευδείς αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, ο Johnny Depp ουδέποτε ακούμπησε τον άνθρωπο που του έκανε μήνυση, όπως θα επιβεβαιώσουν οι πάνω από μια ντουζίνα αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες» και τόνισε πως θα πολεμήσουν στα δικαστήρια τις «τελευταίες πλαστές κατηγορίες».

Στη μήνυσή του ο Brooks ισχυρίζεται πως ο Depp αντέδρασε βίαια όταν τον ενημέρωσε πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί το γύρισμα μιας σκηνής. Ο ηθοποιός φέρεται να χτύπησε τον location manager δύο φορές στα πλευρά και στη συνέχεια τον «προκάλεσε» να τον χτυπήσει πίσω, προσφέροντας του μάλιστα 100.000 δολάρια για να τον γρονθοκοπήσει.

Η πρεμιέρα του «City Of Lies» είχε προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά στις αρχές Αυγούστου η εταιρεία παραγωγής αφαίρεσε την ταινία από το πρόγραμμά της, χωρίς να ανακοινώσει νέα ημερομηνία. Ο Depp υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ του Λος Άντζελες ο οποίος ερεύνησε για πολλά χρόνια τους φόνους των Tupac Shakur και Notorious B.I.G..

Δείτε το τρέιλερ του «City Of Lies»