Ποιοι υπογράφουν το soundtrack στη νέα ταινία των Natalie Portman και Jude Law;

vox-lux
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Sia και Scott Walker θα συνεργαστούν στο soundtrack του «Vox Lux», της νέας ταινίας που σκιαγραφεί την άνοδο μιας pop star μετά από μια μεγάλη εθνική τραγωδία.

Η νέα δραματική ταινία της Natalie Portman με τίτλο «Vox Lux» αναμένεται να έχει ενδιαφέρον soundtrack, καθώς οι παραγωγοί της ταινίας συμφώνησαν με το Scott Walker και τη Sia να γράψουν τη μουσική. Σκηνοθέτης του «Vox Lux» είναι ο Brady Corbet και αφηγείται την άνοδο της pop star, Celeste, μετά από μια μεγάλη εθνική τραγωδία. Ο Jude Law συμπρωταγωνιστεί ως ο μάνατζερ της Celeste, την οποία ενσαρκώνει η Portman.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η Αυστραλή pop star θα συνεισφέρει με νέα τραγούδια και πλέον στο soundtrack θα συμμετάσχει ο Scott Walker, ο οποίος είχε γράψει τη μουσική για την πρώτη ταινία του Corbet, το «Η γέννηση ενός ηγέτη» το 2015. Παράλληλα έχει γράψει μουσική για τα soundtrack ταινιών όπως «Pola X» και «Υδάτινες ιστορίες».

Το «Vox Lux» θα κάνει την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα προβληθεί στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την ερχόμενη άνοιξη.