Η μόδα φέρνει τα μέσα έξω και το νεγκλιζέ στο προσκήνιο

esorouxa-os-rouxa-stin-poli-moda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Η μόδα είναι κυκλοθυμική και γι’αυτό μας αρέσει. Και τώρα που επιστρέφει το στιλ της …κλειδαρότρυπας, εμείς δεν μένει παρά να δούμε πώς θα μπορούσαμε να το υιοθετήσουμε χωρίς να προδώσουμε πολλά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Θυμάστε την Elizabeth Taylor όταν εμφανιζόταν στις ταινίες του παρελθόντος με κάτι υπέροχα, σατέν νεγκλιζέ, πανάκριβα κοσμήματα και ψηλοτάκουνες παντόφλες, επίσης σατέν, με φτερά και πούπουλα για στολίδι;

Το φετινό καλοκαίρι υποδέχεται για μια ακόμη φορά μια παρεξηγημένη τάση, μάλλον στην πιο μεταλλαγμένη της εκδοχή, την τάση του lingerie, δηλαδή των ρούχων που θα φορούσαμε αποκλειστικά για να πέσουμε για ύπνο, αυτή τη φορά στον δρόμο.

Τι θα φορέσουμε δηλαδή; Ρομαντικά τοπ και φορέματα, σε μαύρο, λευκό, σιέλ, πετρόλ, με λεπτομέρειες από δαντέλα και μικρή διαφάνεια. Φανταστείτε λοιπόν ένα μαύρο τζιν, συνδυασμένο με μαύρο μπλουζάκι με τιραντάκια και δαντέλα, το ίδιο ακριβώς που φορούσε και η Kim Basinger στις 9 ½ εβδομάδες.

Εμείς πάλι δεν χρειάζεται να έχουμε το ανάλογο σάουντρακ για να ετοιμαστούμε, αρκεί να ξέρουμε ότι για να φορέσουμε την μόδα των εσωρούχων που γίνονται εξώρουχα, θα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους. Αν δηλαδή μας αρέσει ένα φόρεμα με δαντέλα που θυμίζει νυχτικό, δε θα το συνδυάσουμε με πέδιλα ή ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά με φλατ παπούτσια, ακόμη καλύτερα αθλητικά ή μπαλαρίνες. Κι αν θέλουμε να φορέσουμε παντοφλάκια με μαραμπού; Τότε καλύτερα να μη βγούμε από το σπίτι μας.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com