Και η Meryl Streep μετακομίζει…

streep-6
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Το σπίτι της πολυβραβευμένης ηθοποιού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και δεν είναι φυσικά ένα συνηθισμένο διαμέρισμα με θέα. Μόνο αν δούμε τη συλλογή από τα Όσκαρ, μάλλον θα εντυπωσιαστούμε. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το σπίτι της Meryl Streep στην Tribeca βρήκε πρόσφατα στην αγορά και πωλείται για 25 εκατομμύρια δολάρια, οπότε οι υποψήφιοι αγοραστές θα είναι μάλλον εξαιρετικά απαιτητικοί.

Kαι πώς να μην είναι; Ποιος δεν θα ήθελε να ξέρει πώς ζει σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια μια τόσο ταλαντούχα και αναγνωρίσιμη ηθοποιός όπως είναι η Meryl Streep; Το σπίτι της λοιπόν έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τεράστια παράθυρα, απίστευτη θέα στην πόλη, διαμέρισμα στο οποίο έζησε η δημοφιλής ηθοποιός με τον σύζυγό της, Donald Gummer, από το 2006.

Και είναι φυσικά εξαιρετικά πολυτελές, αποκαλύπτεται σε 4000 τ.μ, φωτογενές, με μια μινιμαλιστική προσέγγιση, αν και δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει πιο προσωπικά στοιχεία με διάθεση μαξιμαλισμού, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, με αντικείμενα ντιζάιν που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, στη ζωή και την καριέρα της Meryl Streep.

Έργα τέχνης και λουλούδια στα βάζα, λευκά λαμπατέρ και ξύλινα έπιπλα με κρυφά μυστικά, γαλάζια και μπεζ μαξιλάρια, το τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι σαν installation, η τραπεζαρία για 8 υψηλούς καλεσμένους, η κουζίνα που προσφέρει αρκετό χώρο για γκουρμέ συνταγές. Και η μάστερ κρεβατοκάμαρα; Πληθωρική και απρόβλεπτη, σαν μια γυναίκα όπως είναι η Meryl Streep, στην μεγάλη οθόνη τουλάχιστον. Γιατί ο διάβολος δεν φορούσε Prada, απαραίτητα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com