Ποιος δεν θέλει χαμόγελο που αστράφτει;

teeth-2
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

To βλέπουμε και το χαζεύουμε. Όμορφα, καλοσχηματισμένα δόντια, λευκά, κάτασπρα για την ακρίβεια, χωρίς ούτε ένα ψεγάδι. Μα πώς γίνεται;

To θέμα είναι να μη φαίνεται ψεύτικο το αποτέλεσμα. Οπότε εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ακριβώς αυτό. Γιατί η …πορσελάνη αποκλείεται να μην γυαλίζει υπερβολικά και να μοιάζει φυσική.

Η σόδα πάντα βοηθάει. Λένε πως μπορούμε να βουρτσίζουμε τα δόντια μας μια φορά την εβδομάδα με σόδα μαγειρικής και να δούμε σιγά-σιγά πώς σβήνουν οι λεκέδες. Δεν είναι φυσικά κάτι που θα πρέπει να το παρακάνουμε, γιατί η υπερβολή πάντοτε βλάπτει.

Έχετε δει τις μαύρες οδοντόκρεμες; Αυτές ακριβώς που υπόσχονται θαύματα; Είναι ο άνθρακας που ξαφνικά έγινε της μόδας και όλο και περισσότερα κορίτσια και αγόρια πειραματίζονται για να δουν αν μπορεί να τους χαρίσει τα…λευκότερα λευκά.

Αντί να πάμε σε μια πιο ριζοσπαστική λύση και να τοποθετήσουμε έξτρα λάμψη, μπορούμε πάντα να παίξουμε με λύσεις του εμπορίου ή τα γιατροσόφια της γιαγιάς και να δούμε μέρα με τη μέρα το χαμόγελό μας να γίνεται και πιο φωτεινό.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com