Ποια είναι η κυρίαρχη τάση στα χτενίσματα για τον χειμώνα του 2019;

hair-3
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Μπορεί να χαζεύουμε τα ρούχα, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ, αλλά όταν τα μοντέλα στην πασαρέλα λανσάρουν και εντυπωσιακά μαλλιά, τότε ξέρουμε ότι μπορούμε να ψεκαστούμε με λίγη λακ και να τους μοιάσουμε.

Κι αν θελήσουμε να απομονώσουμε μία και μοναδική τάση από τον χειμώνα που δεν θα αργήσει να φανεί, τότε θα επιλέξουμε αυτή ακριβώς που γίνεται και έχει την πιο ιδιαίτερη λάμψη.

Οπότε, ετοιμαστείτε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας ίσια ή σε διακριτικές μπούκλες και να στολίσουμε τα κεφάλια μας με ασημένια τσιμπιδάκια, κοντά στη χωρίστρα αλλά και πάνω από το αυτί.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να προσθέσουμε και αρκετά αξεσουάρ με στρας, από καρφίτσες-αντίκες μέχρι μίνι λουλούδια, που βρέθηκαν στη συλλογή με τα κοσμήματά μας και δεν φορέθηκαν ποτέ, αλλά τώρα βρήκαν τη θέση τους πάνω σε έναν ατημέλητο κότσο.

Και επειδή ο μαξιμαλισμός δεν είναι της μόδας, μπορούμε πάντα να φορέσουμε ένα μαύρο φόρεμα και να τονίσουμε μόνο τα μαλλιά μας με όσο περισσότερη μαγεία γίνεται. Πότε; Όταν σταματήσει να είναι τόσο λαμπερό το φεγγάρι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com