Ο Mick Jagger δίνει ρεσιτάλ με φυσαρμόνικα

mick-Jagger Eduardo Verdugo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο γερόλυκος της ροκ έδωσε ένα μικρό preview του νέου υλικού που ετοιμάζει για τους Rolling Stones και για ένα solo άλμπουμ.

Παράλληλα με τους Rolling Stones, ο Mick Jagger γράφει τραγούδια για μια solo δισκογραφική δουλειά και μέσω ενός νέου βίντεο, έδωσε μια πρώτη γεύση από τα νέα του κομμάτια. Στο βίντεο που ανέβασε στο Twitter του, ο γερόλυκος της ροκ παίζει σόλο με φυσαρμόνικα ένα blues κομμάτι.

Τελευταία κυκλοφορία των Rolling Stones ήταν το «Blue & Lonesome» το 2016, το οποίο περιλαμβάνει διασκευές κλασσικών blues κομματιών, ενώ έχουν περάσει 13 χρόνια από τον τελευταίο τους δίσκο με πρωτότυπο υλικό. Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Απρίλιο, ο 75χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα μουσική, τονίζοντας πως το υλικό προορίζεται «κυρίως για τους Rolling Stones».

Το καλοκαίρι του 2017, ο Jagger είχε κυκλοφορήσει δύο τραγούδια, το «Gotta Get A Grip» και το «England Lost» με συμμετοχή του Skepta. Όπως είχε δηλώσει τότε, τα δύο τραγούδια αποτελούν απάντηση στη «σύγχυση και απογοήτευση» της εποχής και έρχονται ως αποτέλεσμα «του άγχους και του άγνωστου της μεταβαλλόμενης πολιτικής κατάστασης».

Αναφορικά με το μέλλον των Rolling Stones, ο Jagger διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησε μετά από δηλώσεις του ντράμερ του συγκροτήματος, Charlie Watts, για μια ενδεχόμενη διάλυση. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω σκεφτεί πως αυτή η σειρά συναυλιών μπορεί να είναι η τελευταία μας. Θα συμβεί κάποια στιγμή, όταν πια δεν θα θέλουμε να κάνουμε περιοδείες, για οποιονδήποτε λόγο, αλλά δεν υπάρχουν σκέψεις για φέτος το καλοκαίρι» δήλωσε ο Jagger.