Η ταβέρνα του «Mamma Mia!» ανοίγει τις πόρτες της στο Λονδίνο

mamma-mia-the-party
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες των ABBA θα δώσουν τον παλμό σε ένα επικό πάρτι εμπνευσμένο από το «Mamma Mia!».

Ο Björn Ulvaeus των ABBA θα είναι ο οικοδεσπότης ενός μοναδικού πάρτι εμπνευσμένου από το «Mamma Mia!» και το οποίο θα στηθεί στο Λονδίνο την άνοιξη του 2019. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το «Mamma Mia! The Party» θα πραγματοποιηθεί στο 02 και θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο πιστό αντίγραφο της ταβέρνας που εμφανίζεται στην πρώτη ταινία.

Όπως είναι αναμενόμενο, το μενού της ταβέρνας θα έχει μεσογειακό άρωμα με πολλές κλασσικές ελληνικές γεύσεις, ενώ παράλληλα θα ακούγονται ζωντανά πολλές επιτυχίες του θρυλικού σουηδικού disco pop συγκροτήματος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του πάρτι θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Δείτε το τρέιλερ του πάρτι 

Ένα αντίστοιχο πάρτι είχε διοργανωθεί στην Στοκχόλμη το 2016 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και πλέον πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τα εισιτήρια να γίνονται ανάρπαστα. Μιλώντας για την απόφαση να διοργανωθεί ένα πάρτι στο Λονδίνο, ο Ulvaeus εξήγησε πως η βρετανική πρωτεύουσα είναι ήδη ένας «ζωηρός πολιτιστικός προορισμός» και ιδανική τοποθεσία για τη νέα παράσταση.

Πέραν όμως του πάρτι στο Λονδίνο και της «εικονικής» περιοδείας με ολογράμματα το ερχόμενο έτος, οι ABBA έχουν ετοιμάσει νέα μουσική. Τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσαν πως έχουν ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια – τα πρώτα εδώ και 35 χρόνια – με το «I Still Have Faith In You» να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο στα πλαίσια μιας ειδικής τηλεοπτικής εκπομπής των NBC και BBC.