Θα έδινε η Robin Wright μια δεύτερη ευκαιρία στον Kevin Spacey;

robin-wright Joel Ryan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά.

Η παραγωγή του έκτου και τελευταίου κύκλου της δραματικής σειράς «House Of Cards» αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, αφού λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων βγήκαν στο φως σοβαρές καταγγελίες για τη συμπεριφορά του Kevin Spacey. Το Netflix αποφάσισε να απολύσει τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και να διαγράψει τον χαρακτήρα του από τη σειρά.

Σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις μετά την αποπομπή του, η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς, Robin Wright, μίλησε για την προοπτική μιας «δεύτερης ευκαιρίας» στον Spacey. Το Net-A-Porter ρώτησε την ηθοποιό εάν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο ηθοποιός στο Χόλυγουντ, με την Wright να απαντά αρχικά πως δεν ξέρει πώς να σχολιάσει κάτι τέτοιο.

 «Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει. Ο Kevin Spacey έχει τη δυνατότητα να αλλάξει. Λέγεται ωρίμανση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο, η Wright εξέφρασε την «θλίψη» της όταν έμαθε για τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώην συμπρωταγωνιστής της, ενώ παράλληλα εξήγησε πως δεν είχε επαφές μαζί του εκτός γυρισμάτων. «Δεν γνώριζα τον άνθρωπο, ήξερα μόνο πόσο υπέροχος τεχνίτης είναι» είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια του «House Of Cards» στην εκπομπή «Today» του NBC.