«Narcos»: Έφτασε το τρέιλερ του καταιγιστικού τέταρτου κύκλου

narcos-mexico Carlos Somonte
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Diego Luna και Michael Peña πρωταγωνιστούν στον νέο κύκλο της σειράς η οποία διαδραματίζεται στο Μεξικό της δεκαετίας του 1980.

Η δραματική σειρά «Narcos» θα επιστρέψει μέσω Netflix για έναν τέταρτο κύκλο, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου. Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί ορισμένες πρώτες φωτογραφίες από την παραγωγή της νέας σεζόν και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer.

Στο επίκεντρου του τρέιλερ βρίσκονται οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς, Diego Luna και Michael Peña, οι οποίοι ενσαρκώνουν τον αρχηγό της μεξικάνικης μαφίας στην Γκουανταλαχάρα, Félix Gallardo, και τον πράκτορα της αμερικάνικης υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, Kiki Camarena, αντίστοιχα. Ο τέταρτος κύκλος του «Narcos» θα εστιάσει σε μια «νέα αυτοκρατορία», δείχνοντας παράλληλα την εξέλιξη της εμπορίας ναρκωτικών στη δεκαετία του 1980.

Ο Camarena αποφασίζει να μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Μεξικό με την οικογένειά του ώστε να αντιμετωπίσει τις εγκληματικές οργανώσεις. Παράλληλα, το καρτέλ της Γκουανταλαχάρα αποφασίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και, όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η σύγκρουση των δύο κόσμων είναι καταιγιστική.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του το Netflix τονίζει πως ο νέος κύκλος θα εξερευνήσει τις αρχές του σύγχρονου πολέμου κατά των ναρκωτικών, εξετάζοντας τις ρίζες του σε μια εποχή που τα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό ήταν ακόμα μια αποδιοργανωμένη ομοσπονδία ανεξάρτητων παραγωγών και εμπόρων. Ο Gallardo, τον οποίο υποδύεται ο Luna, υπήρξε μια ηγετική μορφή που μπόρεσε να ενώσει τους διακινητές ναρκωτικών για να χτίσει μια αυτοκρατορία.