Μεγάλα ονόματα της ραπ εμφανίζονται ως μαριονέτες στο νέο βιντεοκλίπ της Nicki Minaj

nicki-minaj-barbie-dreams
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star ισχυρίζεται πως το βιντεοκλίπ του «Barbie Dreams» δεν έχει στόχο να προσβάλει τους συναδέλφους της.

Μετά από μια σειρά καθυστερήσεων και αναβολών, το τέταρτο άλμπουμ της Nicki Minaj με τίτλο «Queen» κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Στο νέο άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star συμμετέχουν οι Eminem, Foxy Brown, Future, Swae Lee, Lil Wayne, Ariana Grande, Labrinth, και The Weeknd.

YouTube

Το «Barbie Dreams» είναι το νέο single της Minaj και τέταρτο κατά σειρά από το «Queen», το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τη μουσική του, όσο και για το πρωτότυπο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Hype Williams. Στο βιντεοκλίπ εμφανίζονται ως μαριονέτες γνωστοί ράπερ, όπως ο Tekashi 6ix9ine, ο DJ Khaled, ο Drake και ο Kanye West, μεταξύ πολλών άλλων.

Όπως είναι φυσικό, πολλοί μουσικόφιλοι θεώρησαν πως η απεικόνιση των συγκεκριμένων καλλιτεχνών είχε στόχο να προσβάλει, αλλά η ίδια η Minaj τόνισε πως δεν είχε τέτοιο σκοπό. «Αναφέρω κόσμο στο “Barbie Dreams” με τους οποίος κάνω πλάκα» έγραψε στο Twitter η Minaj συμπληρώνοντας πως «δεν είναι diss» αλλά «διασκέδαση».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Barbie Dreams»