Θέλετε να μάθετε ποια σταρ έχει τη μεγαλύτερη ντουλάπα;

Jenner-2
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Kαι δεν την κρύβει αλλά βάζει και κάμερες για να προκαλεί όσο γίνεται περισσότερα βλέμματα… Γιατί εκεί ακριβώς βασίζεται και η εμπορική επιτυχία, σύμφωνα με την ίδια.

Όλοι όσοι δεν χάνουν επεισόδια από τη ζωή των μελών της οικογένειας Kardashian, παραδέχονται με κάθε ευκαιρία πως όλα ξεκίνησαν χάρη στη μαεστρία και την ενορχήστρωση της μητέρας-μάνατζερ, Kris Jenner.

Είναι η γυναίκα που δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί, να γίνεται ολοένα και πιο επιτηδευμένα κακομαθημένη, να προβάλει τα παιδιά της με κάθε ευκαιρία, ακόμη και τώρα που δεν μοιάζουν να το έχουν και τόση ανάγκη.

Οπότε, γιατί να ασχοληθούμε μαζί της; Πολύ απλά γιατί εντυπωσιαστήκαμε, ζηλέψαμε, σαστίσαμε με την ντουλάπα της, που δεν είναι καν δωμάτιο, θα μπορούσε να είναι διαμέρισμα, σπίτι, χωρίς αυτό να αποτελεί υπερβολή.

Και αυτό που μας τη δίνει περισσότερο είναι πως αποτελεί φαντασίωση για τις περισσότερες γυναίκες, με το στήσιμο, τις ολόκληρες συλλογές από ρούχα και αξεσουάρ, τα κοστούμια, τις γόβες, τις τσάντες, σε απόλυτη παράταξη. Άραγε πόσο κοντράρονται η μία με την άλλη για τους καθρέφτες, τα ψηλοτάκουνα, τους σχεδιαστές που επιλέγουν; Kαθρέφτη, καθρεφτάκι μου...

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com