Ο Henry Cavill κρεμά την μπέρτα του Superman

henry-cavill-superman
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σοβαρεύουν τα προβλήματα για την Warner Bros, η οποία εξετάζει μια δραματική αλλαγή πλεύσης για το cinematic universe της DC.

Οι πρόσφατες ταινίες της Warner Bros, βασισμένες στους ήρωες της DC, δεν κατάφεραν ανταποκριθούν στις προσδοκίες κριτικών και κοινού (με λαμπρή εξαίρεση το «Wonder Woman» της Patty Jenkins), οπότε το στούντιο του Χόλυγουντ έχει αρχίσει να επανεξετάζει τα σχέδιά του. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η Warner Bros έχει σοβαρά προβλήματα να λύσει, αφού ο Henry Cavill φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ρόλο του Superman.

Το μέλλον του κλασσικού ήρωα των κόμικ στη μεγάλη οθόνη είναι αβέβαιο, καθώς πηγή του άρθρου σημειώνει πως η Warners Bros δε σκοπεύει να γυρίσει άλλη ταινία με τον Superman για αρκετά χρόνια, προτιμώντας να εστιάσει στην ιστορία της Supergirl, την Wonder Woman, τον Aquaman και τον Flash.

Από όλους τους ήρωες της DC, μόνο η Wonder Woman (μέχρι στιγμής) έχει καταφέρει να ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει ήδη εμφανιστεί σε τρεις ταινίες – «Άνθρωπος από ατσάλι» (2013), «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» και Justice League» – και συζητούσε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως Superman στην επερχόμενη ταινία της DC, «Shazam!». Εν τέλει οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία λόγω προγραμματισμού των γυρισμάτων.

Παράλληλα, ο Cavill πρόσφατα συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του «Netflix» βασισμένη στη σειρά βιβλίων «The Witcher», αλλά το άρθρο σημειώνει πως η Warner Bros είχε ήδη αποφασίσει να προβεί σε αλλαγές σχετικά με το cinematic universe της DC. Πέραν όμως του Cavill, η Warner Bros θα πρέπει να διαχειριστεί την περίπτωση του Ben Affleck, ο οποίος φέρεται επίσης να θέλει να απεμπλακεί από τον ρόλο του Batman.