Paul McCartney: «Μετανιώνω που δεν βοήθησα την Amy Winehouse»

paul-mccartney-amy-winehouse
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο μπασίστας των Beatles τόνισε πως έπρεπε να είχε μιλήσει στην Winehouse όταν έμαθε για τους «προσωπικούς δαίμονές» της.

Ο Paul McCartney εξέφρασε τη λύπη του που δεν βοήθησε την Amy Winehouse, όταν την γνώρισε και έμαθε για τους «προσωπικούς δαίμονες» που αντιμετώπιζε. Ο μπασίστας των Beatles γνώρισε την Winehouse στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV στο Λίβερπουλ το 2008, τρία χρόνια πριν τον θάνατό της.

REX/Shutterstock / James McCauley

Η Winehouse πέθανε το 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Μιλώντας στο GQ για την εκδήλωση, όπου έκανε την πρώτη του γνωριμία με τον Kanye West, ο McCartney εξήγησε πως «το άλλο πρόσωπο που συνάντησα την ίδια στιγμή ήταν η Amy Winehouse, περπατώντας σε έναν διάδρομο. Ήξερα ότι είχε πρόβλημα και κατέληξα απλά να της πω “γεια” και να μου πει και εκείνη». Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μετανιώνει που δεν την ακολούθησε για να τη συγχαρεί για το μουσικό ταλέντο της.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Ο McCartney πρόσφατα κυκλοφόρησε τον δίσκο «Egypt Station».

«Αργότερα σκέφτηκα πως πραγματικά έπρεπε να την κυνηγήσω και να της πω “Amy, άκου, είσαι πραγματικά καλή, πραγματικά ελπίζω…” και να πω κάτι που να διαπεράσει την απελπισία. Μετά θα σκεφτόταν πως είναι καλή και έχει μια ζωή να ζήσει. Αλλά πάντα έχεις αυτές τις μικρές τύψεις» δήλωσε ο McCartney.