Η Julia Roberts αναρωτιέται για το παρελθόν της στο «Homecoming»

homecoming-Julia-roberts
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς που υπογράφει ο δημιουργός του «Mr. Robot».

Ο δημιουργός του «Mr. Robot», Sam Esmail, είναι επικεφαλής της νέας τηλεοπτικής σειράς «Homecoming» όπου πρωταγωνιστεί η Julia Roberts. Το επίσημο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει ακόμα περισσότερα στοιχεία για τον τόνο και την υπόθεση της σειράς του Amazon Prime Video, η οποία είναι βασισμένη στο podcast των Eli Horowitz και Micah Bloomberg.

Στο «Homecoming», η Roberts υποδύεται την Heidi Bergman, η οποία εργάζεται σε μια υπηρεσία που βοηθά στρατιώτες να επανενταχτούν στην κοινωνία ως πολίτες. Επικεφαλής της υπηρεσίας είναι ο Colin Belfast (Bobby Cannavale), ένα φιλόδοξο διευθυντικό στέλεχος με μανιακές απαιτήσεις και σκοτεινά κίνητρα.

Amazon

Η σειρά διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια αφού η Heidi έχει φύγει από την υπηρεσία και πλέον ζει με τη μητέρα της (Sissy Spacek) σε μια μικρή πόλη, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα. Ξαφνικά μια μέρα ένας υπάλληλος του υπουργείο Άμυνας (Shea Whigham) την επισκέπτεται θέλοντας να μάθει γιατί έφυγε από τη υπηρεσία και τότε η Heidi αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε φανταστεί.

Στη σειρά εμφανίζονται επίσης οι Stephan James, Alex Karpovsky, Hong Chau, Jeremy Allen White, Sydney Poitier, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri και Jacop Pitts. Η πρεμιέρα του «Homecoming» έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ του «Homecoming»