Ο πατέρας της Amy Winehouse εκτιμά πως ο McCartney δεν μπορούσε να βοηθήσει

amy-winehouse Haydn West
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο μπασίστας των «Σκαθαριών» εξέφρασε την πικρία του που δεν βοήθησε την Winehouse να ξεπεράσει τους «προσωπικούς δαίμονες» της.

Ο Paul McCartney πρόσφατα αποκάλυψε πως νιώθει τύψεις που δεν βοήθησε την Amy Winehouse να ξεπεράσει τα προβλήματά της, με τον πατέρα της τραγουδίστριας όμως να «απαντά» πως κάτι τέτοιο ουσιαστικά θα ήταν αδύνατον.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο μπασίστας των Beatles μίλησε για το πώς γνώρισε την Winehouse σε έναν διάδρομο στα European MTV Awards του 2008 στο Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός πως γνώριζε για τα προβλήματα εθισμού σε αλκοόλ και ναρκωτικά που αντιμετώπιζε η Winehouse, ο McCartney απλά την χαιρέτησε, θεωρώντας πως έπρεπε να της μιλήσει για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει την «απελπισία» που βίωνε.

Ο Mitch Winehouse σχολίασε τη συνέντευξη του McCartney στην εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Loose Women» του ITV, θεωρώντας πως ο μουσικός δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τίποτα. «Τι θα μπορούσε να είχε κάνει; Εξαρτάται από το άτομο που βρίσκεται σε ανάρρωση και πρέπει να θέλει βοήθεια. Εξαρτάται από το άτομο που αντιμετωπίζει τον εθισμό της» δήλωσε ο Winehouse.

Στη συνέχεια ο πατέρας της Βρετανίδας τραγουδίστριας σχολίασε πως «έχουμε περάσει τον πόνο και είναι ακόμα οδυνηρό. Ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετωπίζουμε είναι να βοηθάμε νέους ανθρώπους», αναφερόμενος στην φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε στο όνομα της Amy Winehouse.