Dolly Parton και Sia συνεργάστηκαν για το soundtrack του «Dumplin’»

dolly-parton-sia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δυο τραγουδίστριες ηχογράφησαν μαζί μια νέα εκδοχή του «Here I Am» από το «Coat of Many Colours» της Parton.

Η Dolly Parton επιστράτευσε τη Sia για μια νέα ηχογράφηση του κλασσικής της επιτυχίας «Here I Am», η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ταινία «Dumplin’» της Anne Fletcher. Πέραν της νέας εκτέλεσης, το soundtrack της ταινίας θα περιλαμβάνει έξι νέες συνθέσεις από την Dolly Parton και ντουέτα με τους Miranda Lambert, Mavis Staples, Elle King, Alison Krauss και Rhonda Vincent.

Το «Dumplin’» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Julie Murphy, όπου πρωταγωνίστρια είναι μια εύσωμη έφηβη που έχει εμμονές με την Dolly Parton και αποφασίζει να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς της μικρής πόλης του Τέξας όπου ζει. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει αναλάβει η Danielle Macdonald, ενώ πλάι της εμφανίζονται οι  Jennifer Aniston, Luke Benward, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus, Maddie Baillio και Ann Mahoney, μεταξύ άλλων.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω Netflix τον προσεχή Νοέμβριο. Στην ίδια πλατφόρμα streaming θα παρουσιαστεί μια σειρά σε μορφή ανθολογίας, η οποία θα είναι βασισμένη σε τραγούδια της Parton.