Emily Blunt, Colin Firth, Meryl Streep πρωταγωνιστούν στο σίκουελ του Μαίρη Πόπινς

mary-poppins-returns
ΤΡΙΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του κλασσικού musical της Disney.

Μετά από 54 χρόνια, η μαγική νταντά, Μαίρη Πόπινς, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να «κηρύξει πόλεμο» στη λύπη και να μας υπενθυμίσει ξανά την αξία του γέλιου, της χαράς και της ζωής. Στο σίκουελ της κλασσικής ταινίας της Disney ο ενήλικας πια Μάικλ Μπανκς και τα παιδιά του θρηνούν τον πρόσφατο θάνατο της συζύγου του και κάπου εκεί η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει.

Δείτε το τρέιλερ του «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει»

Διάδοχος της Julie Andrews στον ρόλο της μαγικής νταντάς είναι η Emily Blunt, ενώ η Emily Mortime και ο Ben Whishaw ενσαρκώνουν τους ενήλικες Τζέιν και Μάικλ Μπανκς, αντίστοιχα. Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Rob Marshall σε σενάριο του David Magee εμφανίζονται επίσης οι Colin Firth, Meryl Streep, Angela Lansubury, Julie Walters, καθώς και ο Dick Van Dyke, από το καστ της πρώτης ταινίας του 1964.

Η μαγική γκουβερνάντα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα βιβλία της P.L. Travers το 1934 και συνολικά κυκλοφόρησαν οχτώ βιβλία στη σειρά μέχρι το 1988. Στη μεγάλη οθόνη την ενσάρκωσε η Julie Andrews σε σκηνοθεσία του Robert Stevenson, με το μιούζικαλ της Disney να σημειώνει τεράστια επιτυχία και να αποσπά  πέντε βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Α' Γυναικείου Ρόλου.