Η Lana Del Rey σκοπεύει να εκδώσει την πρώτη της ποιητική συλλογή

lana-del-rey Chelsea Lauren
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Έχω περίπου 13 σχετικά μεγάλα ποιήματα τα οποία άρχισα να συγκεντρώνω και σκέφτηκα πως οι σελίδες μαζεύονται» δήλωσε η pop star.

Παράλληλα με τις μουσικές δραστηριότητες και το επόμενο άλμπουμ της, η Lana Del Rey αποκάλυψε πως σχεδιάζει να εκδώσει μια συλλογή από «13 σχετικά μεγάλα ποιήματα» που έχει γράψει. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά της κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Zane Lowe την Τρίτη.

Στην ίδια συνέντευξη η Del Rey έπαιξε το νέο της single, «Venice Bitch», ενώ αποκάλυψε πως ο τίτλος του επόμενο δίσκου της θα είναι «Norman Fucking Rockwell». Συζητώντας με τον Lowe, η Αμερικανίδα pop star αναφέρθηκε γενικότερα στα δημιουργικά project της και εξήγησε πως σχετικά πρόσφατα συνειδητοποίησε πως θέλει να μοιραστεί τα ποιήματά της με τον κόσμο.

REX/Shutterstock / Matt Baron

«Έχω περίπου 13 σχετικά μεγάλα ποιήματα τα οποία άρχισα να συγκεντρώνω και σκέφτηκα πως οι σελίδες μαζεύονται. Εννοώ είναι εύκολο με τα χάικου, γιατί είναι μόλις τρεις στίχοι οπότε μπορεί να έχεις 30 σελίδες από χάικου μόλις 200 λέξεων. Αλλά σκέφτηκα πως τα ποιήματά μου μαζεύονται και μοιάζουν με πραγματικό βιβλίο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να τα εκδώσω μόνη μου, αλλά δεν είμαι πολύ καλή στη διανομή» δήλωσε χαρακτηριστικά η Del Rey.

Ο τίτλος της συλλογής, για την ώρα τουλάχιστον, θα είναι «Violet Bent Backwards Over the Grass».