Η Brie Larson, η Captain Marvel και το πρώτο τρέιλερ

captain-marvel
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας υπερηρώων με την Brie Larson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το δραματικό τέλος του «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» μπορεί να άφησε πολλούς θεατές προβληματισμένους, αλλά η έξτρα σκηνή μετά τους τίτλους τέλους αποκάλυψαν πως μια άγνωστη – μέχρι τώρα – ηρωίδα θα κάνει την εμφάνισή της για να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Αυτή δεν είναι άλλη από την Captain Marvel.

Δείτε το τρέιλερ της «Captain Marvel» 

Πριν όμως δούμε πώς η Captain Marvel θα βοηθήσει τους εναπομείναντες υπερήρωες να αντιμετωπίσουν τον Thanos, η Marvel θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε ποια είναι στην ταινία «Captain Marvel». Η Brie Larson ενσαρκώνει την Carol Danvers, μια πιλότο της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ η οποία ανακαλύπτει πως έχει τεράστιες κοσμικές δυνάμεις και βρίσκεται μπλεγμένη σε έναν διαγαλαξιακό πόλεμο μεταξύ των Kree και Skrulls. Το «Captain Marvel» διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1990, με τους γνώριμους και νέους Nick Fury (Samuel L. Jackson) και Agent Coulson (Clark Gregg) της S.H.I.E.L.D. να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο Jude Law ενσαρκώνει τον εξωγήινο μέντορα της Carol Danvers και αρχηγό της Starforce, τον Mar-Vell.

Στην ταινία, την οποία σκηνοθέτησαν οι Anna Boden και Ryan Fleck, συμμετέχουν επίσης ο Ben Mendelsohn τον ρόλο του Talos, η Lashana Lynch ως η φίλη της Danvers, Maria Rambeau, η Gemma Chan ως Minn-Erva και ο Jude Law ως ο εξωγήινος μέντορας της Danvers, Mar-Vell. H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019.