Πάμε Ντάλας μέσω Παρισιού με την Air France

air-france
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Από την άνοιξη του 2019, η Air France ξεκινά πτήσεις από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Dallas-Fort Worth (ΗΠΑ), μετρώντας 13 προορισμούς στην Αμερική.

Η Air France επεκτείνει τα δρομολόγιά της προς την Αμερική και φτάνει ως το Ντάλας, το οποίο θα αποτελέσει από την άνοιξη τον 13ο προορισμό της αεροπορικής στην Αμερική, μετά την Ατλάντα, τη Βοστόνη, το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, τη Μινεάπολη, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και την Ουάσινγκτον.

Οι πτήσεις θα φτάνουν έως και τις 5 την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν από 31 Μαρτίου 2019, ενώ θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Θα πραγματοποιούνται, μάλιστα, με Airbus A330 εξοπλισμένο με τις πιο νέες καμπίνες και με δυναμικότητα 224 θέσεων, με 36 θέσεις στην καμπίνα Business, 21 θέσεις στην Premium Economy και 167 στην Οικονομική. Στην καμπίνα της Business class, το κάθισμα προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος του κάθε επιβάτη, από την όρθια θέση έως και το κανονικό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων. Στο κέντρο της καμπύλης κατασκευής της θέσης, κάθε επιβάτης δημιουργεί τον δικό του χώρο, ανάλογα με τις επιθυμίες του. Ακόμη, κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη οθόνη αφής 16 ιντσών (41 εκ.) υψηλής ευκρίνειας.

Στην Premium Economy, τα πιο άνετα μαξιλάρια των καθισμάτων και το προσαρμοζόμενο υποπόδιο σε πολλές θέσεις ενισχύουν την άνεση της καμπίνας. Στην Οικονομική υπάρχει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο κάθισμα, με περισσότερο χώρο για τα πόδια, νέο μαξιλάρι καθίσματος, πιο άνετα προσκέφαλα και ένα φαρδύτερο τραπεζάκι.   

Ντάλας, το Big D
To Ντάλας βρίσκεται στο νότιο Τέξας και είναι η τέταρτη σε πληθυσμό μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γνωστό ως το "Big D", αποτελεί έδρα ενός από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Το πετρελαϊκό του κέντρο είναι το σημαντικότερο ενώ η πόλη βρίσκεται επίσης στο προσκήνιο στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και του τραπεζικού τομέα. Σε ότι αφορά στον τουρισμό, το Ντάλας αποτελεί έδρα των πραγματικών cowboys με ράντσα και ροντέο σε όλη την πόλη. Προσελκύει επισκέπτες  με τα πολιτιστικά του αξιοθέατα, όπως τα πολλά μουσεία του, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου 6th Floor Museum προς τιμή του John Fitzgerald Kennedy, γκαλερί και περιοχές αφιερωμένες στην τέχνη καθώς και πάρκα διάσπαρτα ανάμεσα στους ουρανοξύστες. 

Πρόγραμμα πτήσεων (σε τοπικές ώρες):

AF150: Αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 10:10, φθάνει στο Dallas-Fort Worth στις 13:50.

AF159: Αναχωρεί από το Dallas-Fort Worth στις 15:45, φθάνει στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις  8:15.

Από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου 2019: Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. 

Από 1η Ιουλίου έως 1η Σεπτεμβρίου: Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.