To «Breaking Bad» γιορτάζει την δέκατη επέτειό του με ένα ξεχωριστό box set

breaking-bad
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στην ειδική έκδοση του soundtrack περιλαμβάνονται τραγούδια των The Walkmen, Fever Ray, Rodrigo y Gabriela, Knife Party και The Oh Sees.

Μια ειδική έκδοση του soundtrack του «Breaking Bad» του AMC θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της δέκατης επετείου της δραματικής σειράς. Το πρώτο επεισόδιο του «Breaking Bad» προβλήθηκε το 2008 και η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από πέντε σεζόν, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η νέα έκδοση του soundtrack θα τυπωθεί σε μπλε βινύλιο δέκα ιντσών – πιο συγκεκριμένα «Alburqerque crystal», από το χρώμα της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που εμπορευόταν ο χαρακτήρας του Byan Cranston – και θα περιλαμβάνει μουσική από όλους τους κύκλους της σειράς.

Εκτός από τραγούδια των The Walkmen, Fever Ray, Rodrigo y Gabriela, Knife Party και The Oh Sees, το soundtrack έχει αποσπάσματα διαλόγων της σειράς. Συνολικά θα τυπωθούν 5.000 αντίτυπα, οπότε αναμένεται να γίνει ανάρπαστο στους κύκλους των θαυμαστών της σειράς, ενώ το box set περιλαμβάνει μια πλαστική ταυτότητα «Los Pollos Hermanos», μια αποκλειστική αφίσα, καθώς και σημειώσεις του παραγωγού της σειράς, Thomas Golubić.

Παράλληλα, στις 28 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η ορχηστρική μουσική του «Breaking Bad», την οποία έγραψε ο Dave Porter. Όπως και το box-set, έτσι και το soundtrack θα κυκλοφορήσει σε γαλάζιο βινύλιο και περιλαμβάνει αποκλειστικό artwork.