Επισημοποιήθηκε η επιστροφή της Margot Robbie ως Harley Quinn

margot-robbie-harley-quinn
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «Birds of Prey» σε σκηνοθεσία της Cathy Yan θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020.

Η Warner Bros ανακοίνωσε πως η ταινία «Birds of Prey» σε σκηνοθεσία της Cathy Yan θα κάνει την πρεμιέρα της στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Margot Robbie θα επιστρέψει στον ρόλο της Harley Quinn για να συμμαχήσει αυτή τη φορά με τις Black Canary και Huntress.

Πέραν της Robbie, οι παραγωγοί της ταινίας δεν έχουν βρει ακόμα τους υπόλοιπους ηθοποιούς για τους κεντρικούς ρόλους. Το Hollywood Reporter ισχυρίζεται σε άρθρο του πως οι Gugu Mbatha-Raw, Jurnee Smolett-Bell και Janelle Monae είναι τα φαβορί για τον ρόλο της Black Canary, ενώ για τον ρόλο της Huntress είναι υποψήφιες οι Margaret Qualley, Mary Elizabeth Winstead και Cristin Milioti. Στην ταινία αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους οι χαρακτήρες Renee Montoya και Cassandra Cain.

DC

Η σύνθεση της ομάδας υπερηρώων έχει αλλάξει αρκετές φορές, αλλά οι Batgirl, Black Canary και Huntress είναι τα κυριότερα μέλη.

Η ταινία της Yan θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ, το οποίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη το 2002 με τους Ashley Scott, Dina Meyer, Rachel Skarsten, Shemar Moore, Ian Abercrombie και Mia Sara στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά κόμικ της DC διαδραματίζεται στην πόλη του Γκόθαμ και επικεντρώνεται στην ομάδα ηρώων που δημιουργούν η Black Canary και η πρώην Batgirl, Barbara Gordon (ως Oracle).

Μετά το «Birds of Prey», η Harley Quinn της Margot Robbie αναμένεται να εμφανιστεί σε μια ταινία με τον Joker του Jared Leto, η οποία είναι ανεξάρτητη από το αυτοτελές «Joker» του Todd Phillips με τον Joaquin Phoenix. Μετά τις προβληματικές επιδόσεις των πρόσφατων ταινιών της στα διεθνή box office, η Warner Bros έχει μπει σε σκέψεις αναφορικά με τον σχεδιασμό του cinematic universe βασισμένου στους ήρωες της DC.