Lady Gaga: «Δεν θα μπορούσα να κάνω το “Ένα αστέρι γεννιέται” χωρίς το “Joanne”»

lady-gaga Michael Hurcomb
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star μίλησε για την ερμηνεία της και τα τραγούδια στη νέα ταινία του Bradley Cooper.

Το κλασικό musical «Ένα αστέρι γεννιέται» επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη από τον Bradley Cooper, ο οποίος σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με την Lady Gaga. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός ξεπεσμένου αστέρα της country που του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία όταν συναντά μια νεαρή και πολλά υποσχόμενη, αλλά ντροπαλή τραγουδίστρια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Zane Lowe στο Beats 1 της Apple Music, η Lady Gaga αναφέρθηκε στον ρόλο της στη νέα ταινία. Όταν ο παρουσιαστής εκτίμησε πως δεν θα μπορούσε να είχε παίξει στο «Ένα αστέρι γεννιέται» εάν δεν είχε προϋπάρξει το «Joanne», η Gaga συμφώνησε.

To «Ένα αστέρι γεννιέται» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

«Νομίζω τα πράγματα έρχονται σε συνέχεια και οι καλλιτέχνες, ξέρετε, τα βάζουμε με συγκεκριμένο ρυθμό σε ακολουθία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα pop star.

Αναφορικά με το «Shallow», η Gaga σχολίασε: «Κάναμε αυτό το τραγούδι για την Ally και τον Jack και είναι ένα τόσο ξεχωριστό τραγούδι. Είναι δύο άνθρωποι που συνομιλούν και λένε για την ανάγκη να πηδήξεις στα βαθιά και να μείνεις μακριά από τα ρηχά».