Έφτασε το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ του «X-Men: Dark Phoenix»

x-men-dark-phoenix
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence και James McAvoy πρωταγωνιστούν στη νέα περιπέτεια των μεταλλαγμένων της Marvel.

Οι μεταλλαγμένοι υπερήρωες της Marvel, οι X-Men, επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια και η Twentieth Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτη τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθέτησε και έγραψε ο Simon Kinberg. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο «Dark Phoenix Saga» από τη σειρά κόμικ που έγραψαν οι John Byrne, Chris Claremont και Dave Cockrum.

Δείτε το τρέιλερ του «X-Men: Dark Phoenix»

Στο τρέιλερ αποκαλύπτονται τα τραυματικά παιδικά χρόνια της Jean Grey (την οποία υποδύεται η Sophie Turner), καθώς και το πώς εμπλέκεται στον θάνατο των γονιών της. Στη συνέχεια αρχίζει να μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές δυνάμεις της για να γίνει μέλος των X-Men.

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, μια μυστηριώδης κοσμική ενέργεια χτυπά την Grey και σχεδόν πεθαίνει. Όταν επιστρέφει στη Γη, αντιλαμβάνεται ότι οι δυνάμεις της έχουν γίνει ακόμα πιο ισχυρές, αλλά και ασταθείς, καθιστώντας και τη σημαντική απειλή για ολόκληρο τον κόσμο.

Στη νέα περιπέτεια των υπερηρώων της Marvel επιστρέφουν οι Jennifer Lawrence, Michael Fassbender και James McAvoy στους ρόλους των Mystique, Magneto και Professor X αντίστοιχα, οι οποίοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Jean Grey και να τη σταματήσουν προτού καταστρέψει τον γαλαξία. Το «X-Men: Dark Phoenix» κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2019.