Θαυμαστές στης Lady Gaga κήρυξαν πόλεμο στο «Venom»

lady-gaga-tom-hardy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star πρωταγωνιστεί στο «Ένα αστέρι γεννιέται», που κυκλοφορεί την ίδια μέρα με την ταινία της Sony.

Αυτή την εβδομάδα η Lady Gaga και ο Tom Hardy θα «κονταροχτυπηθούν» στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς κυκλοφορούν το ριμέικ του «Ένα αστέρι γεννιέται» καθώς και το «Venom».

 Οι θαυμαστές της Lady Gaga όμως αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή καμπάνια ώστε να πείσουν τον κόσμο να δει το musical του Bradley Cooper αντί για την ταινία με τον αντιήρωα της Marvel.

Πέραν όμως της αναδημοσίευσης των τρέιλερ και συνεντεύξεων με τους συντελεστές του «Ένα αστέρι γεννιέται», οι θαυμαστές της Lady Gaga άρχισαν να διαδίδουν ψεύτικες, αρνητικές κριτικές για το «Venom». Την είδηση αποκάλυψαν χρήστες του Twitter, οι οποίοι διαπίστωσαν πως πολλές από τις αρνητικές κριτικές για το «Venom» είναι ακριβώς ίδιες, οδηγώντας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο με τη χρήση bots.

Αυτή βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί της Lady Gaga αποφασίζουν να αναλάβουν δράση για να στηρίξουν τη Αμερικανίδα pop star στο διαδίκτυο, όπως στις κόντρες της με την Katy Perry. Οι θαυμαστές της Marvel πάντως δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και άρχισαν να ανεβάζουν με τη σειρά τους αρνητικές κριτικές για το «Ένα αστέρι γεννιέται», περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την «μάχη του box office».

Ένας σινεφίλ πάντως εκτίμησε πως οι αρνητικές κριτικές για το «Venom» μπορεί να μην οφείλονται αποκλειστικά στους θαυμαστές της Lady Gaga, ισχυριζόμενος πως πίσω από την εκστρατεία βρίσκεται η DC, της οποίας οι ταινίες έχουν απογοητεύσει κριτικούς και κοινό.