Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Christian Bale για τις ανάγκες του «Vice»

christian-bale Magnus Sundholm
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας που αφηγείται την άνοδο του Dick Cheney στην αμερικάνικη πολιτική.

Η ζωή του Dick Cheney, του «πιο ισχυρού αντιπροέδρου» στην ιστορία των ΗΠΑ, αποτελεί το θέμα της νέα βιογραφικής ταινίας με τίτλο «Vice» που σκηνοθετεί ο Adam McKay. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Christian Bale, του οποίου η μεταμόρφωση στον πολιτικό εντυπωσιάζει, αλλά δεν εκπλήσσει. Άλλωστε ο Βρετανός ηθοποιός έχει πλούσιο ιστορικό στις μεταμορφώσεις.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Vice»

Όπως αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ, η ταινία εξιστορεί την άνοδο του Cheney στην αμερικάνικη πολιτική και πώς κατάφερε να πείσει τις ΗΠΑ να εισβάλουν εκ νέου στο Ιράκ το 2003, στον απόηχο του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου το 2001.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος George W. Bush (τον οποίο υποδύεται ο Sam Rockwell), και περιγράφεται το πώς κατάφερε να πείσει τον Cheney να γίνει αντιπρόεδρός του. «Η θέση του αντιπροέδρου είναι κυρίως συμβολική. Όμως, εάν ερχόμασταν σε μια διαφορετική συμφωνία, μπορώ να αναλάβω τις πιο τετριμμένες δουλειές» συλλογίζεται ο Cheney για την πρόταση του Bush.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης ο Steve Carell στον ρόλο του υπουργού Άμυνας, Donald Rumsfeld, ενώ η Amy Adams ενσαρκώνει τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Lynne Cheney. Η ταινία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες φέτος το χειμώνα, στις 27 Δεκεμβρίου.