O Chris Evans αποχαιρετά τον Captain America

chris-evans
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

«Σε όλους μπροστά από την κάμερα, πίσω από την κάμερα και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις» έγραψε ο ηθοποιός στο Twitter.

Μετά από οχτώ χρόνια, ο Chris Evans ανακοίνωσε πως γύρισε τις τελευταίες του σκηνές ως Captain America, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες για την απόσυρσή του από τον ρόλο. Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικάνος ηθοποιός σχολίασε πως ήταν μεγάλη τιμή που υποδύθηκε τον ήρωα της Marvel και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και θαυμαστές των ταινιών.

«Επίσημα τέλειωσα με το “Εκδικητές 4”. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως ήταν μια συγκινητική μέρα. Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα αυτόν τον ρόλο τα τελευταία οχτώ χρόνια. Σε όλους μπροστά από την κάμερα, πίσω από την κάμερα και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Είμαι αιώνια ευγνώμων» έγραψε ο Evans στο Twitter.

Οι φήμες για αποχώρηση του Evans από τον ρόλο κυκλοφορούσαν έντονα τα τελευταία χρόνια, και τον περασμένο Μάρτιο ο ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή του να μη συνεχίσει στον ρόλο. Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Evans είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θέλεις να κατέβεις από το τρένο πριν σε σπρώξουν».

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον εμβληματικό χαρακτήρα των κόμικς το 2011 στο «Ο πρώτος εκδικητής: Captain America» του Joe Johnston και στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές ταινίες του cinematic universe της Marvel. Η ανακοίνωση του Evans οδηγεί στο αναπόφευκτο συμπέρασμα πως ο ηγέτης των «Εκδικητών» θα πεθάνει στην επόμενη ταινία της σειράς, η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον προσεχή Μάιο.