Μήπως είναι καλύτερα να στεγνώνουμε το πρόσωπό μας χωρίς πετσέτα;

towel-1
ΤΡΙΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Oι μύθοι υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Και τώρα έφτασε η στιγμή να αποχωριστούμε μια για πάντα ακόμη μια ρουτίνα ομορφιάς.

Μόλις γράφεται κάτι σε ένα blog που έχει τους δικούς του φανατικούς ακόλουθους στην ομορφιά, όπως για παράδειγμα το Ιnto The Gloss, την ιστοσελίδα ομορφιάς που προέκυψε από το καλτ brand Glossier, η επανάσταση είναι μάλλον δεδομένη.

Και έτσι λοιπόν, καλό είναι να ξέρουμε πως αν θέλουμε να μην έχουμε σπυράκια, ευαισθησία, ακμή, κοκκινίλες, ερυθρότητα, οτιδήποτε, καλό είναι να αποφεύγουμε την εύκολη λύση της πετσέτας, όταν πλένουμε το πρόσωπό μας, και να φροντίζουμε να το στεγνώνουμε φυσικά.

Δεν είναι κάτι τρομερό. Θα μας πάρει μόλις λίγα λεπτά παραπάνω και είναι μια νέα τεχνική που μπορούμε να υιοθετήσουμε από σήμερα κιόλας, την ώρα που παράλληλα θα βάζουμε ενυδατική κρέμα στο σώμα μας, για να μη νομίζουμε ότι καθυστερούμε να φύγουμε από το σπίτι για τη δουλειά.

Το ίδιο θα κάνουμε φυσικά και το βράδυ προτού πέσουμε για ύπνο. Για να αποφύγουμε τα βακτηρίδια, οτιδήποτε μπορεί να μεταφερθεί από το σώμα στο πρόσωπο και από μία πετσέτα που μαρτυρά ιστορίες.  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com