Τι μπορούμε να μάθουμε σήμερα από την Liz Hurley;

hurley-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Kάθε γυναίκα που έχει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, φροντίζει κάθε τόσο να αποκαλύπτει και ένα μυστικό ομορφιάς. Τι μας ψιθυρίζει τώρα η Liz Hurley;

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως σύντροφος του Mr Notting Hill και μούσα με παραμάνες της Donatella Versace, ισχυρίζεται σήμερα πως για να πολεμήσουμε τον χρόνο, θα πρέπει να ενυδατώνουμε το δέρμα μας, τουλάχιστον 10 φορές μέσα στην ημέρα.

Υπερβολές; H ίδια μας προτείνει να το δοκιμάσουμε πρώτα και μετά να την κρίνουμε. Όπως δήλωσε λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξή της, αν θέλουμε να λάμπουμε διαρκώς, θα πρέπει να μάθουμε να πασαλειβόμαστε όλη μέρα και όλη νύχτα.

«Ενυδατώνω το πρόσωπό μου περίπου έξι φορές τη μέρα και τον λαιμό μου περίπου 10», δήλωσε σε συνέντευξή της σε περιοδικό. Με άλλα λόγια, δεν θα πρέπει να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να αγοράζουμε κρέμες.

Κι αν έχει δίκιο; Κι αν πρέπει να φτάσουμε στα άκρα για να έχουμε αληθινό αποτέλεσμα; Tότε, μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει. Αδειάζοντας ολόκληρο το σωληνάριο ή το βάζο. Σε μια εβδομάδα; Και πολύ λέτε.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com