Με ποιον «φίλο από τα παλιά» ξανάσμιξε ο Liam Neeson στο western των αδελφών Coen;

liam-neeson Focke Strangmann
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

O βετεράνος ηθοποιός υποδύεται τον διευθυντή θεάτρου στο «The Ballad of Buster Scruggs» που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο μέσω Netflix.

Οι συνεντεύξεις ηθοποιών στο πλαίσιο προώθησης μιας νέας ταινίας μπορεί να είναι δύσκολη, αφού οι ηθοποιοί (συνήθως) μιλούν πάντα με κολακευτικά λόγια για την παραγωγή, μένοντας πιστοί στο «σενάριό» τους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που οι ηθοποιοί αποφασίζουν να είναι λίγο πιο αυθόρμητοι στις απαντήσεις του και ένας από αυτούς είναι ο Liam Neeson.

O ηθοποιός από τη Βόρειο Ιρλανδία πρωταγωνιστεί στο καινούριο western που έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι αδελφοί Coen, το «The Ballad of Buster Scruggs». Μιλώντας στο περιθώριο του φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, ο Neeson εξήγησε πως έχει αναλάβει τον ρόλο ενός διευθυντή θεάτρου και ότι τα γυρίσματα έγιναν στο Νέο Μεξικό, για να συμπληρώσει πως «το περίεργο είναι πως το άλογο που σέρνει την άμαξά μου με γνωρίζει».

O Tim Blake Nelson παίζει τον ομώνυμο ρόλο στο «The Ballad of Buster Scruggs».

«Δεν θα το πιστέψεις, λέω πως αυτό το άλογο με ήξερε. Με θυμόταν από ένα άλλο western που είχαμε κάνει πριν από καιρό» δήλωσε στη συνέχεια ο Neeson στον έκπληκτο δημοσιογράφο. Όταν ρωτήθηκε πώς το διαπίστωσε, ο ηθοποιός απάντησε πως ο άλογο χλιμίντρισε όταν τον είδε και στη συνέχεια χτύπησε το έδαφος με τα πόδια του.

Η ιστορία του Neeson λογικά είναι πραγματική, αφού σύμφωνα με έρευνες τα άλογα μπορούν να θυμηθούν έως και την τελευταία έκφραση προσώπου ενός ανθρώπου. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την βλοσυρή ματιά του Liam Neeson;