Το συγκρότημα του Ben Stiller επιστρέφει με νέο δίσκο μετά από 36 χρόνια

capital-punishment-ben-stiller
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το EP, «This Is Capital Punishment», θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα στις 23 Νοεμβρίου.

Οι Capital Punishment, το noise post-rock συγκρότημα που σχημάτισε ο Ben Stiller στα εφηβικά του χρόνια, θα επιστρέψουν με έναν νέο δίσκο μετά από 36 χρόνια. Όπως επιβεβαίωσαν οι ίδιοι, το νέο τους EP με τίτλο «This Is Capital Punishment» θα κυκλοφορήσει στην Black Friday που διοργανώνει το Record Store Day.

Ακούστε τις πρωτότυπες εκτελέσεις του «Confusion» πατώντας εδώ και του «Muzak Anonymous».

Το νέο EP θα τυπωθεί σε μπλε διάφανο βινύλιο και κυκλοφορήσει σε 1.500 αντίτυπα, ενώ θα περιλαμβάνει πέντε τραγούδια – τέσσερα καινούρια και μια νέα εκτέλεση του «Confusion» από τον πρώτο και μοναδικό δίσκο τους, το «Roadkill» του 1982. Το άλμπουμ επανεκδόθηκε σε μαύρο βινύλιο τον περασμένο μήνα, σε περίπου 1.000 αντίτυπα.

Shutterstock

Ο κωμικός ηθοποιός σχημάτισε τους Capital Punishment όταν ήταν φοιτητής στο Calhoun School της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1980, με τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, Kriss Roebling, τον καθηγητή τσέχικης λογοτεχνίας, Peter Zusi, και τον δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνα, Peter Swann.

Μιλώντας στο Rolling Stone τον Αύγουστο, ο Stiller σχολίασε πως ήταν «πολύ νευρικός» κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του άλμπουμ, αφού στην πραγματικότητα δεν ήθελε να παίξει ντραμς. «Απλά δεν ήμουν καλός στο να παίζω ντραμς, το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε αν ακούσετε. Δεν χρειάζεται καν να ακούσετε τόσο προσεκτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.