Kanye West και Donald Trump ξανά στο στόχαστρο του «Saturday Night Live»

donald-trump-kanye-west-white-house Evan Vucci
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η πρόσφατη συνάντηση του ράπερ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο δεν πέρασε απαρατήρητη από τη σατυρική εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη ο Kanye West επισκέφτηκε τον Donald Trump στον Λευκό Οίκο και, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνάντηση του ράπερ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ σχολιάστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους σεναριογράφους του «Saturday Night Live».

Έτσι λοιπόν ο Alec Baldwin έδωσε άλλη μια εκπληκτική ερμηνεία ως Donald Trump, ενώ ο Chris Redd έπαιξε τον ρόλο του Kanye West. Στο σκετς ο «West» φλυαρεί για το Make America Great Again καπέλο του και την 13η τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ (η οποία κατήργησε τον θεσμό της δουλείας). Παράλληλα ο «Trump» αγανακτεί πως ο συνομιλητής δεν ακούει κανέναν άλλο παρά τον εαυτό του και αναρωτιέται ποιον του θυμίζει.

Δείτε το σατυρικό σκετς του «Saturday Night Live»

NBC

Οι Chris Redd και Alec Baldwin έδωσαν ρεσιτάλ ως Kanye West και Donald Trump αντίστοιχα.

Ο Αμερικάνος πρόεδρος έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο της σατυρικής εκπομπής, την οποία έχει χαρακτηρίσει «αποτυχημένη», παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον αέρα από το 1975. Ο West από την πλευρά του εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή, αφήνοντας όμως κακές εντυπώσεις στους παραγωγούς και τους θαυμαστές του για τη στήριξή του στον Trump, καθώς και με τις προκλητικές δηλώσεις του.

Ο ράπερ είχε ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με τον θεσμό της δουλείας, αλλά πρόσφατα εξέφρασε την άποψη πως η 13η τροποποίηση του Συντάγματος θα έπρεπε να αποσυρθεί. Όπως εξήγησε μέσω Twitter, η τροποποίηση είναι «μεταμφιεσμένη δουλεία, που σημαίνει ότι δεν τελείωσε ποτέ». Οι νέες δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και ο ράπερ ανασκεύασε, εκτιμώντας πως η λέξη «κατάργηση» ήταν υπερβολική και ότι εννοούσε πως θα ήθελε «να διορθώσει» τη σχετική τροποποίηση.