Το worldcitizen.gr είναι ο νέος ταξιδιωτικός μας σύμβουλος

xartis-taksidi
ΤΡΙΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το worldcitizen.gr είναι ένας παγκόσμιος ταξιδιωτικός οδηγός και μία ηλεκτρονική πλατφόρμα για κρατήσεις σε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που περιλαμβάνει είναι προσωπικές από τους προορισμούς που το worldcitizen.gr έχει επισκεφθεί. Πάμε να το γνωρίσουμε;

Πώς προήλθε το όνομα της ιστοσελίδας και το νέο αυτό εγχείρημα;

Η φράση «world citizen» στα αγγλικά σημαίνει πολίτης του κόσμου. Αντιπροσωπεύει δηλαδή έναν άνθρωπο ο οποίος ταξιδεύει σε πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο και έχει τη δυνατότητα να δει νέους πολιτισμούς, να γευτεί τα φαγητά τους, να μάθει για την ιστορία τους, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και να κάνει νέες φιλίες, να μάθει για τα ήθη και τα έθιμα ξένων κρατών αλλά και τον πολιτισμό τους, να φωτογραφήσει μέρη από όλο τον κόσμο και να τα παρουσιάσει στην ιστοσελίδα worldcitizen.gr σε όλους αυτούς που  ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στον κόσμο και να πάρουν ταξιδιωτικές οδηγίες και συμβουλές για τα μέρη που θέλουν να επισκεφθούν. Επίσης δίνει τη δυνατότητα σε όλους αυτούς που δεν μπορούν να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο, να γνωρίσουν τα μέρη που παρουσιάζει τo worldcitizen.gr μέσα από τα άρθρα του και τις φωτογραφίες που θα βρείτε σε αυτό.

Το worldcitizen.gr περιλαμβάνει έγκυρες κατά την ώρα που γράφονται ταξιδιωτικές συμβουλές. Σε αντίθεση με άλλους ταξιδιωτικούς οδηγούς το worldcitizen.gr δεν περιλαμβάνει απλά σχόλια επισκεπτών τα οποία δεν είναι επιβεβαιωμένα. Αν λοιπόν προγραμματίζετε τις διακοπές σας, δεν έχετε παρά να ψάξετε αν στο worldcitizen.gr περιλαμβάνονται ταξιδιωτικές οδηγίες για τον προορισμό που θέλετε να επισκεφθείτε. 

Μπορώ να κάνω την κράτησή μου για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή να ενοικιάσω αυτοκίνητο μέσα από το worldcitizen.gr;

Το worldcitizen.gr αποτελεί ένα ιδιαίτερο ταξιδιωτικό blog (travel blog) το οποίο σας παρουσιάζει πληροφορίες πέραν από τις συνηθισμένες ταξιδιωτικές οδηγίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε το βέλτιστο και οικονομικότερο τρόπο να πραγματοποιήσετε τα ταξίδια σας αναζητώντας αεροπορικά εισιτήρια ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή να προχωρήσετε σε ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από τις επιλογές που σας προσφέρει το worldcitizen.gr . Παράλληλα, μέσα από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα, τις συμβουλές αλλά και  την καθοδήγηση που σας παρέχει, μπορείτε να διαβάσετε για τις επιλογές μετακίνησης από κάποιο αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης του προορισμού σας, αλλά και  προτάσεις επισκέψεων σε σημεία ενδιαφέροντος και  μουσεία.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό προϊόν δίνοντάς σας τη δυνατότητα αρχικά να διαβάσετε για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια αφού βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε να προχωρήσετε στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Θα έχετε ακούσει τη φράση «Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο και  όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μία σελίδα από αυτό». Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν την παραπάνω φράση το worldcitizen.gr στοχεύει να παρέχει σε όλους εσάς που ενδιαφέρεσθε να ταξιδέψετε, τα «εργαλεία» εκείνα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας, το επαγγελματικό σας ταξίδι, τη χριστουγεννιάτική σας εξόρμηση, τις πασχαλινές σας διακοπές ή την καλοκαιρινή απόδρασή σας.

Αν και νέα ταξιδιωτική ιστοσελίδα, στο worldcitizen.gr θα βρείτε τη στιγμή που γράφετε το άρθρο αυτό ταξιδιωτικές πληροφορίες για προορισμούς στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Σλοβακία, η Πολωνία, η Μάλτα, η Ελλάδα, η Αγγλία, η Ιταλία, αλλά και  σε χώρες της Ασίας όπως η Νότια Κορέα και  η Ινδία. Δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν φωτογραφίες και  ταξιδιωτικές οδηγίες για προορισμούς Ελληνικών νησιών όπως η Κρήτη, τα Χανιά και το Ρέθυμνο αλλά και η Χίος ή η Πάτμος.

Για να μπορείτε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα άρθρα, προσφορές για αναγνώστες, καθώς και για όλες τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που δημοσιεύει το worldcitizen.gr δεν έχετε παρά να κάνετε Like στη σελίδα του worldcitizen.gr στο facebook καθώς και follow στο λογαριασμό του worldcitizen.gr στο instagram  ώστε να βλέπετε νέες φωτογραφίες από ξεχωριστά μέρη σε όλο τον κόσμο.