Ο George Clooney γίνεται ιππότης και σκοτώνει δράκους

george-clooney-nespresso
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας κατάφερε να εκπληρώσει ένα απωθημένο όνειρο του στη νέα διαφήμιση της Nespresso.

Ο George Clooney κατάφερε να εκπληρώσει ένα του όνειρο και να υποδυθεί τον ιππότη που σκοτώνει δράκους, για χάρη της Natalie Dormer του «Game Of Thrones» και των «Tudors». Ο Clooney ανέλαβε τον ρόλο όχι σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά, αλλά για το νέο διαφημιστικό της Nespresso.

Στη διαφήμιση ο Clooney μπαίνει με ορμή στο κάστρο της Dormer και ανακοινώνει πως σκότωσε τον τρομερό δράκο. Η Dormer, η οποία κάθεται στον θρόνο της (θυμίζοντας την Margaery Tyrell), ευχαριστεί τον γενναίο ιππότη που έσωσε το βασίλειό της και τον ρωτά τι θέλει ως ανταμοιβή.

Αφού σκέφτεται την ερώτηση της βασίλισσας, ο Clooney φεύγει για τη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιώντας διώροφο λεωφορείο και το μετρό της πόλης, με τελικό προορισμό το πλησιέστερο κατάστημα της Nespresso, όπου απολαμβάνει έναν καφέ.

Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ της Nespresso

Ο 57χρονος ηθοποιός έχει παίξει σε πολλές διαφημίσεις της εταιρείας καφέ, με την οποία συνεργάζεται από το 2006. «Δουλεύω με τη Nespresso για πολλά χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο σετ. Αυτή τη φορά συνεργάστηκα με την πολύ ταλαντούχα Natalie Dormer για να εκπληρώσω το όνειρό μου να υποδυθώ έναν μεσαιωνικό ιππότη» εξήγησε ο Clooney.

Η Dormer από την πλευρά της σχολίασε πως η συνεργασία της με τον Clooney ήταν «ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε» και τόνισε πως ήταν φανταστικά που κατάφερε να τον γνωρίσει και να δουλέψει μαζί του. Στα παρασκήνια των γυρισμάτων οι δύο ηθοποιοί αστειεύονται με τα κουστούμια της διαφήμισης, με την Dormer να ανακοινώνει πως ο Clooney θα φορέσει έναν κορσέ στην επόμενη, κάτι το οποίο «επιβεβαίωσε» γελώντας ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της διαφήμισης