Πώς απέφυγε ο Jon Hamm μια άβολη συζήτηση για τα «προσόντα» του

Jon-hamm
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας ήταν το τελευταίο «θύμα» στην τηλεοπτική εκπομπή του James Corden.

Ο Jon Hamm ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden και, όπως πολλοί άλλοι αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου, ο ηθοποιός έπαιξε στο «Spill Guts or Fill Your Guts». Σε αυτό το παιχνίδι, παραλλαγή του «θάρρος ή αλήθεια», ο παρουσιαστής και ο καλεσμένος μπορούν είτε να μιλήσουν ανοιχτά για κάποιο θέμα ή να φάνε ένα από τα περίεργα και ασυνήθιστα φαγητά μπροστά τους.

CBS

Ο Corden ήταν ο πρώτος που αποφάσισε να μη μιλήσει όταν ρωτήθηκε από τον Hamm για τον «λιγότερο αγαπημένο του καλεσμένο» στην εκπομπή και αναγκάστηκε να φάει μια ταραντούλα. Μετά ήταν η σειρά του Hamm να πιει ένα smoothie από chili dogs όταν αρνήθηκε να βάλει σε σειρά προτίμησης τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει τον Batman.

Δείτε το «Spill Your Guts or Fill Your Guts» με τον Jon Hamm

Το αποκορύφωμα όμως του παιχνιδιού ήταν όταν ο Corden ρώτησε τον καλεσμένο του να περιγράψει τα «προσόντα» του. Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει «πιπεράτα» δημοσιεύματα για το μέγεθος των γεννητικών οργάνων του Hamm, τα οποία οι παραγωγοί του «Mad Men» φέρονται να είχαν επεξεργαστεί ψηφιακά ώστε να μην φαίνονται τόσο ξεκάθαρα κάτω από τα στενά ρούχα της εποχής που φόραγε για την τηλεοπτική σειρά. Η παραγωγή είχε αρνηθεί να σχολιάσει τις φήμες, ενώ ο Hamm είχε απευθύνει έκκληση να σταματήσουν οι σχετικές συζητήσεις.

Η ερώτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ξάφνιασε τον ηθοποιό, ο οποίος τελικά αρνήθηκε να δώσει την περιγραφή που ζήτησε ο Corden. Έτσι λοιπόν αναγκάστηκε να φάει το πέος ενός ταύρου.