Το «Orange Is The New Black» θα ολοκληρωθεί με τον έβδομο κύκλο

orange-is-the-new-black
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

«Η καρδιά μου είναι πορτοκαλί, αλλά μαυρίζει» σχολίασε η δημιουργός της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς του Netflix για το επικείμενο φινάλε.

Το «Orange Is The New Black», μια από τις πρωτοπόρες δραματικές σειρές του Netflix που βοήθησε σημαντικά να καθιερώσει την πλατφόρμα streaming στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, θα ολοκληρωθεί με την έβδομη σεζόν. Η ανακοίνωση σχετικά με το επικείμενο φινάλε έγινε μέσω ενός βίντεο στο Twitter, όπου οι κεντρικοί συντελεστές και ηθοποιοί μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη σειρά.

«Μετά από επτά σεζόν, ήρθε η ώρα για αποφυλάκιση. Θα μου λείψουν όλες οι σκληρές κυρίες του Litchfield και το εκπληκτικό συνεργείο με το οποίο δούλεψα. Η καρδιά μου είναι πορτοκαλί, αλλά μαυρίζει» δήλωσε η δημιουργός της σειράς, Jenji Kohan. Ο έβδομος και τελευταίος κύκλος θα κάνει την πρεμιέρα του το καλοκαίρι του 2019.

Η πετυχημένη σειρά είναι βασισμένη στο ημερολόγιο της Piper Kerman «Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison», η οποία είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους. Το «Orange Is The New Black» έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2013 και γρήγορα έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix. Πριν την κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν, το 2016, η σειρά ανανεώθηκε για άλλους τρεις κύκλους.

Μετά τον πρώτο κύκλο, η σειρά προτάθηκε για 12 βραβεία Emmy (κερδίζοντας τα τρία, για καλύτερη κωμική σειρά, καλύτερο σενάριο και καλύτερη σκηνοθεσία). Μια αλλαγή στους κανονισμούς των βραβείων Emmy είχε ως αποτέλεσμα η σειρά να διαγωνιστεί στην κατηγορία του δράματος, με την Uzo Aduba να κερδίζει το βαβρείο καλύτερου δεύτερου γυναικείου ρόλου. Η σειρά έχει προταθεί για έξι Χρυσές Σφαίρες, ένα Peabody και πλήθος άλλων βραβείων.