Η Nicole Kidman έρχεται «πρόσωπο με πρόσωπο» με το παρελθόν της στο «Destroyer»

destroyer-nicole-kidman
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Εντυπωσιάζουν η δραματική ερμηνεία και η εκπληκτική μεταμόρφωση της χολιγουντιανής σταρ στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας δραματικής ταινίας της Nicole Kidman με τίτλο «Destroyer», την οποία σκηνοθέτησε η Karyn Kusama σε σενάριο των Phil Hay και Matt Manfredi. Στην ταινία που κυκλοφορεί τον φετινό χειμώνα συμπρωταγωνιστούν οι Tatiana Maslany, Bradley Whitford, Toby Kebbell, Scoot McNairy και Sebastian Stan.

Δείτε το τρέιλερ του «Destroyer»

Στην ταινία η Kidman ενσαρκώνει την ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Erin Bell, η οποία στο ξεκίνημα της καριέρας της έπρεπε να διεισδύσει σε μια μυστήρια συμμορία. Η υπόθεση είχε τραγική κατάληξη και όταν ο αρχηγός της συμμορίας επανεμφανίζεται αρκετά χρόνια αργότερα, η Bell αναζητά τα εναπομείναντα μέλη για απαντήσεις, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες από το παρελθόν.

Annapurna Pictures

Η δραματική ερμηνεία και η εκπληκτική μεταμόρφωση της Kidman για τον συγκεκριμένο ρόλο εντυπωσιάζει, ενώ πολλά δημοσιεύματα εκτιμούν πως το «Destroyer» θα βρεθεί υποψήφιο σε πολλές από τις μεγάλες διοργανώσεις.