Υπερήρωες και τέρατα στα επόμενα κινηματογραφικά σχέδια του Sylvester Stallone

sylvester-stallone Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ξεκινά τα γυρίσματα του «Samaritan» μέσα το 2019 και θα πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά του μυθιστορήματος τρόμου «Hunter».

Παράλληλα με τα γυρίσματα της τελευταίας (όπως φαίνεται) ταινίας «Ράμπο» και της επικείμενης κυκλοφορίας του «Creed 2» στις 29 Νοεμβρίου, ο Sylvester Stallone ετοιμάζει σχέδια του για άλλα δύο project – την ταινία υπερηρώων «Samaritan» και το θρίλερ «Hunter».

Ο Stallone έχει εμπειρία από μεταφορές κόμικ – τόσο με το (απογοητευτικό, αλλά διασκεδαστικό) «Δικαστής Ντρεντ» όσο και το «Φύλακες το γαλαξία 2» της Marvel, αλλά το «Samaritan» αναμένεται να είναι πιο «σκοτεινό» στην προσέγγιση του. Δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την παραγωγή, πέραν του ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Η παραγωγή του «Rambo 5: Last Blood» έχει ήδη ξεκινήσει.

Αντιθέτως υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την άλλη ταινία που ετοιμάζει ο Stallone, το «Hunter». Το θρίλερ είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα του James Byron Higgins το οποίο ήρθε στην αντίληψη του Stallone το 2009, όταν και υπήρχαν σκέψεις να ενσωματώσει ορισμένα στοιχεία σε σενάριο για ταινία «Ράμπο». Εν τέλει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία εξολοκλήρου βασισμένη στο βιβλίο, με τον Stallone να αναλαμβάνει τον ρόλο του Nathaniel Hunter, ο οποίος κυνηγά ένα τέρας που απειλεί την ανθρωπότητα.

Οι δύο ταινίες θα κυκλοφορήσουν μέσω της Balboa Productions του Stallone, με την εταιρεία παραγωγής να έχει στο πρόγραμμα της κι άλλες ταινίες, πέραν των δυο προαναφερθέντων. Ανάμεσα σε αυτές είναι η μεταφορά των απομνημονευμάτων «Ghost: My Thirty Years As An FBI Undercover Agent» που έγραψε ο πρώην πράκτορας του FBI Michael McGowan με τον Ralph Pezzullo. Το βιβλίο περιγράφει τις εμπειρίες του McGown στην πολύχρονη καριέρα του, κατά την οποία διείσδυσε σε εγκληματικές οργανώσεις σε πάνω από 50 υποθέσεις.