Maisie Williams: «Η Arya Stark μένει μόνη της»

maisie-williams Samantha Deitch
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Συνεχίζονται οι αινιγματικές δηλώσεις για το δραματικό φινάλε στο «Game Of Thrones» από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Έχοντας μάθει από τις σοβαρές διαρροές την περασμένο σεζόν, το HBO έχει λάβει πολλά μέτρα ασφαλείας φέτος ώστε να αποφύγει αντίστοιχα φαινόμενα πειρατείας για τον τελευταίο κύκλο του «Game Of Thrones». Μέχρι στιγμής οι μόνες πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο φινάλε στην πολυαγαπημένη σειρά έχουν έρθει από τους ηθοποιούς, με τους περισσότερους όμως να είναι (προφανώς) αινιγματικοί στις δηλώσεις τους.

Η Maisie Williams όμως ίσως να αποκάλυψε περισσότερα από όσο έπρεπε στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Guardian για τον νέο της ρόλο στην θεατρική παράσταση «I And You» που ανεβαίνει στο Λονδίνο. Μιλώντας για την τελευταία σκηνή της Arya Stark, η Βρετανίδα ηθοποιός σχολίασε πως ήταν «τέλεια», αλλά το πιο σημαντικό πως είναι «μόνη της». «Η Arya πάντοτε ήταν μόνη της» εξήγησε η Williams, συμπληρώνοντας πως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων απηύθυνε έναν λόγο και ήπιε «πολύ σάκε».

Όπως και στην περίπτωση του Peter Dinklage, το σχόλιο της Williams μπορεί να ερμηνευτεί κατά έναν κυριολεκτικό τρόπο, εννοώντας ότι οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς έχουν πεθάνει (ή τους έχει σκοτώσει) και είναι η τελευταία που έχει μείνει για τον θρόνο. Από την άλλη μπορεί να ερμηνευτεί πιο μεταφορικά, με την Williams να εννοεί πως η Arya Stark μένει μόνη της στο τέλος της σειράς, μακριά από τους εναπομείναντες συγγενείς της.

Οι θαυμαστές της επικής σειράς φαντασίας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την άνοιξη του 2019, όταν και έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του όγδοου κύκλου. Μετά το φινάλε της σειρά το HBO έχει σχεδιάσει μια spin-off σειρά που θα διαδραματίζεται την «Εποχή των Ηρώων», περίπου 10.000 χρόνια πριν την κεντρική ιστορία της σειράς.