Ο David Schwimmer αποδεικνύει την αθωότητα και το χιούμορ του

david-schwimmer Rich Fury
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

«Σας το ορκίζομαι δεν ήμουν εγώ» δήλωσε ο Αμερικάνος ηθοποιός, θέλοντας να διασκεδάσει την είδηση για τον «σωσία» του.

Την περασμένη Τρίτη η αστυνομία του Μπλάκπουλ δημοσίευσε στο Facebook την φωτογραφία ενός υπόπτου για κλοπή σε εστιατόριο της πόλης, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του. Η φωτογραφία γρήγορα έγινε viral καθώς ο ύποπτος έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον David Schwimmer από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια».

Έτσι, λοιπόν, δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook άφησαν χιουμοριστικά σχόλια σχετικά με τις «τελευταίες περιπέτειες» του Ross Geller μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς. Η αστυνομία του Μπλάκπουλ πάντως σχολίασε πως έχει ήδη κάνει έρευνα και επιβεβαίωσε πως ο Schwimmer βρισκόταν στην Αμερική την ημέρα που έγινε η κλοπή, οπότε δεν θεωρείται ύποπτος.

Ο ηθοποιός είδε την κωμική πλευρά της είδησης και μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter θέλησε να τονίσει την αθωότητά του. «Αστυνόμοι, ορκίζομαι δεν ήμουν εγώ. Όπως βλέπετε ήμουν στη Νέα Υόρκη. Καλή επιτυχία στη σκληρά εργαζόμενη αστυνομία του Μπλάκπουλ με την έρευνα» έγραψε ο Schwimmer στο Twitter. Στη ανάρτησή του συμπεριέλαβε μάλιστα ένα βίντεο όπου κουβαλάει ένα κιβώτιο μπύρες, όπως αντίστοιχα ο ύποπτος της φωτογραφίας.