Όλο το καστ του «Game Of Thrones» ξανά μαζί

game-of-thrones-cast-emmy-awards Billy Farrel
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το reunion των ηθοποιών έγινε στο πλαίσιο ειδικής τηλεοπτικής εκπομπής που θα προβληθεί πριν τον όγδοο κύκλο.

Ο Sean Bean αποκάλυψε πως πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες γυρίστηκε στο Μπέλφαστ μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ηθοποιοί που έχουν εμφανιστεί στο «Game Of Thrones». Παρουσιαστής της εκπομπής, η οποία θα προβληθεί πριν το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς φαντασίας το 2019, είναι ο Conan O’ Brien.

«Ο Conan O’Brien το κανόνισε. Ήταν το τελευταίο επεισόδιο, οπότε μαζευτήκαμε όλοι…ήταν υπέροχο. Είναι αστείο με τη δουλειά, δεν κρατάς πραγματικά επαφές, κάνεις τόσες πολλές δουλειές σε εκείνο το μέρος του κόσμου. Είναι όπως όταν βλέπω παλιούς φίλους ή ακόμα παλιούς φίλους από τη δραματική σχολή, είναι το ίδιο, απλά συνεχίζουμε από εκεί που τα αφήσαμε την τελευταία φορά» δήλωσε στο Hollywood Reporter ο Sean Bean για την επανένωσή του με τα μέλη του καστ.

Ο Sean Bean είναι ανοιχτός στην προοπτική μιας επιστροφής στον ρόλο του Ned Stark σε μια spin-off σειρά, αρκεί να γίνει σωστά.

«Αποφάσισαν να συγκεντρώσουν όλους τους χαρακτήρες για λίγο για αυτή τη μεγάλη εκπομπή στο Μπέλφαστ και ο Conan O’Brien ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς» σχολίασε ο Bean. Ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ρόλο του Ned Stark σε μια από τις πρίκουελ ή spin-off σειρές υπό σχεδιασμό, αν και αναγνώρισε πως υπάρχουν προβλήματα σε μια τέτοια προοπτική.

«Δεν ξέρω πώς μπορούμε να το κάνουμε, αφού πάνε πίσω, θα ήμουν νεότερος. Τώρα όλοι μοιάζουμε λίγο μεγαλύτεροι. Πάντα είμαι λίγο διστακτικός στο να επιστρέψω σε σειρές υπό ένα διαφορετικό φορμάτ ή μορφή. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με κάτι σαν αυτό, απλά εξαρτάται από τα χρονικά πλαίσια» εξήγησε ο ηθοποιός για να συμπληρώσει πως θα επέστρεφε «εάν διατηρηθεί η ποιότητα» και γίνει σωστός σχεδιασμός ώστε να μην φαίνεται σαν να θέλει απλά «να εξαργυρώσει την προηγούμενη επιτυχία».