Ξανθιά και πάλι η Angelina Jolie;

angelina-blonde
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Δεν έχουν κυκλοφορήσει και πολλές φωτογραφίες από την καινούργια ταινία της δημοφιλούς ηθοποιού. Αλλά αν μπορούμε να κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες, η αλλαγή είναι δεδομένη.

Είναι μια γυναίκα που γράφει καταπληκτικά στο γυαλί. Σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να είναι περιποιημένη, εντυπωσιακή, προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια στο στήσιμό της στον φακό και τα φλας.

Και βγαίνει κερδισμένη. Και τώρα που ο σκηνοθέτης, μπορεί και η ίδια, πρότειναν το ξανθό χρώμα, η Αngelina Jolie επιστρέφει στις ρίζες της. Κυριολεκτικά αυτή τη φορά.

Μην φανταστείτε τα μαλλιά της καλοσιδερωμένα, ίσια, μακριά. Θα μπορούσε να είναι και περούκα, αν κρίνουμε από το πώς είναι μαζεμένα, ιδανικά για να εξυπηρετήσουν τον ρόλο που ερμηνεύει στην ταινία Come Away.

Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για μια εντυπωσιακή αλλαγή. Γιατί βλέπουμε ξανά μετά από χρόνια την Angelina Jolie πιο φωτεινή από ποτέ. Άλλωστε η ταινία δανείζεται στιγμές από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και τον Πίτερ Παν. Να μην είναι ξανθιά η Αngelina στη Χώρα του Ποτέ;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com