Η παρέα του «La Casa De Papel» θα επιστρέψει για νέες ληστείες το 2019

la-casa-de-papel
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Παλιοί γνώριμοι και νέοι χαρακτήρες καταστρώνουν τα σχέδιά τους στο νέο teaser του τρίτου κύκλου της ισπανόφωνης σειράς του Netflix.

Η παραγωγή του τρίτου κύκλου της ισπανικής σειράς «La Casa De Papel»«Η Τέλεια Ληστεία», όπως είναι επίσημα ο ελληνικός τίτλος της) έχει ήδη ξεκινήσει και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά με ένα teaser τρέιλερ. Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με το βίντεο της παραγωγής, αρκετοί αγαπητοί χαρακτήρες από τους πρώτους δύο κύκλους θα επιστρέψουν, όπως οι Denver (Jaime Lorente), Río (Miguel Herrán), Helsinki (Darko Peric), Nairobi (Alba Flores), Stockholm (Esther Acebo), Raquel Murillo (Itziar Ituño), Arturo (Enrique Arce), Mariví (Kiti Mánver), Colonel Prieto (Juan Fernández) και Suarez (Mario de la Rosa).

Παράλληλα, ο Berlin (Pedro Alonso) θα κάνει την επανεμφάνισή του παρά το γεγονός ότι πεθαίνει στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, οπότε ο τρίτος κύκλος λογικα θα περιέχει flashbacks. Τέλοςμ το τρέιλερ παρουσιάζει και τους νέους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την γνώριμη παρέα, τους Bogota (Hovik Keuchkerian), Alicia (Najwa Nimri), Tamayo (Fernando Cayo) και The Engineer (Rodrigo de la Serna).

Το Netflix είχε ανακοινώσει τα σχέδιά του για έναν τρίτο κύκλο του «La Casa De Papel» τον περασμένο Απρίλιο, αλλά ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή των νέων επεισοδίων, πέραν του ότι «ο Professor σχεδιάζει νέες ληστείες, που θα αποκαλυφθούν το 2019». Η πλατφόρμα streaming δήλωσε στη συνέχεια πως «η παρέα επιστρέφει. Αυτή τη φορά θα είναι παραπάνω από μια ληστεία και με νέα μέλη το διακύβευμα είναι ακόμα πιο ψηλό».