50 Cent και Ja Rule ξέθαψαν το «τσεκούρι του πολέμου» και η κόντρα συνεχίζει

50-cent-Ja-rule
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο 50 Cent ισχυρίζεται πως αγόρασε 200 εισιτήρια από την πρώτη σειρά σε συναυλία του Ja Rule για να παίξει μπροστά σε άδειες θέσεις

Η κόντρα μεταξύ του 50 Cent και του Ja Rule κρατάει περίπου 20 χρόνια, με τους δύο ράπερ να έχουν ανταλλάξει ύβρεις μέσω τραγουδιών και να έχουν έρθει στα χέρια. Με την τελευταία του κίνηση ο 50 Cent πήγε την κόντρα σε επίπεδο ψυχολογικού πολέμου, καθώς φέρεται να αγόρασε 200 εισιτήρια στην πρώτη σειρά επερχόμενης συναυλίας του Ja Rule, για να είναι άδεια τα καθίσματα.

Η είδηση ήρθε από τον ίδιο τον 50 Cent μέσω Instagram, όπου εξήγησε πως αγόρασε τα εισιτήρια μέσω του Groupon προς 15 δολάρια το καθένα, δηλαδή συνολικά ΄διέθεσε 3.000 δολάρια. Στη συνέχεια μάλιστα ανέβασε ορισμένες επεξεργασμένες φωτογραφίες για να δείξει πώς περιμένει να είναι η συναυλία του Ja Rule. Παρά το γεγονός ότι ο 50 Cent είχε σαρκαστική διάθεση, πολλοί θαυμαστές του Ja Rule τον κατηγόρησαν για μικροπρέπεια.

Η κόντρα των δύο ράπερ από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το 1999, με τον 50 Cent να ισχυρίζεται πως ο Ja Rule τον είδε να κάνει παρέα με έναν άνδρα που τον είχε ληστέψει. Ο Ja Rule από την πλευρά του θεωρεί πως ένα βίντεο που γύρισε στο Κουίνς – όπου μεγάλωσαν και οι δύο – αποτέλεσε αφορμή για την κόντρα, καθώς η γειτονιά δεν αγαπούσε τον 50 Cent όσο τον Ja Rule. Λίγο αργότερα ο Black Child, συνεργάτης του Ja Rule, μαχαίρωσε ελαφρά τον 50 Cent σε ένα στούντιο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ανταλλαγές ύβρεων μέσω τραγουδιών και η κόντρα κορυφώθηκε το 2010. Ο 50 Cent τότε είχε δηλώσει πως κατέστρεψε την καριέρα του Ja Rule επειδή τα έβαλε μαζί του. Έναν χρόνο αργότερα οι δύο ράπερ επιβεβαίωσαν πως έλυσαν τις διαφορές τους, με τον Ja Rule να δηλώνει πως δεν θα γίνουν φίλοι ή θα συνεργαστούν ποτέ, αλλά συμφώνησαν πως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τελευταία κίνηση του 50 Cent δείχνει πάντως πως η κόντρα μεταξύ των δύο ράπερ έχει αναζωπυρωθεί.