Το νέο βιντεοκλίπ της Lady Gaga περιέχει ένα μεγάλο spoiler για το «Ένα αστέρι γεννιέται»

a-star-is-born
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το ριμέικ του Bradley Cooper έχει αποσπάσει θερμές κριτικές, τόσο για τις ερμηνείες όσο και το soundtrack του.

Το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «I' ll Never Love Again» από το soundtrack του «Ένα αστέρι γεννιέται» περιλαμβάνει ένα τεράστιο spoiler καθώς αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο τέλος της ταινίας. Ο Bradley Cooper έγραψε, σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνιστεί με την Lady Gaga στο ριμέικ του κλασικού musical, το οποίο ακόμα προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Δείτε (με προσοχή) το βιντεοκλίπ του «I’ll Never Love Again».

Μπορεί η ταινία να μην κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό όσο τους κριτικούς, αλλά το soundtrack τα πηγαίνει περίφημα, με το single «Shallow» να έχει ήδη κατακτήσει τα αμερικάνικα και βρετανικά charts. Το νέο single από το soundtrack που κυκλοφορεί είναι το «I’ll Never Love Again», το οποίο είναι το τελευταίο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία.

Το συναισθηματικά φορτισμένο βιντεοκλίπ είναι ίσως περισσότερο αποκαλυπτικό από όσο θα έπρεπε να είναι – δεδομένου ότι η ταινία ακόμα παίζεται στους κινηματογράφους – αφού κάνεις αρκετές παραπομπές στην τύχη του Jackson Maine, του χαρακτήρα που υποδύεται ο Cooper.

Πέραν των τραγουδιών που ερμηνεύουν ο Cooper και η Gaga, το soundtrack του «Ένα αστέρι γεννιέται» περιλαμβάνει κομμάτια από τους Lukas Nelson, Jason Isbell, Mark Ronson και Andrew Wyatt των Miike Snow, μεταξύ άλλων.