Πορτοκαλί μαλλιά: η νέα τάση στο Χόλιγουντ

lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η αλήθεια είναι ότι σταρ που αποφασίζουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά τους και από ξανθές ή μελαχρινές να γίνουν κοκκινομάλλες, βγαίνουν συνήθως κερδισμένες. Οπότε, μήπως ήρθε και η σειρά μας;

Θυμάστε το χρώμα των μαλλιών της Πίπης Φακιδομύτη; Πορτοκαλί, όπως οι κάλτσες και οι φακίδες της. Αυτή ακριβώς είναι η διάθεση και για τις γυναίκες που φωτογραφίζονται καθημερινά στα social media στο Χόλιγουντ, για να παρασύρουν κι άλλες στο παιχνίδι.

Η Lady Gaga στο Α Star is Born. Στην ταινία και στη ζωή της μετά. Και είναι μάλλον στα καλύτερά της, γιατί έχει δημιουργήσει την ιδανική αντίθεση με την επιδερμίδα της και το χρώμα των ματιών της. 

Και μετά είναι η Sophie Turner στο Dark Phoenix, ένα φρέσκο πρόσωπο, που δεν έχει ανάγκη από πολλά για να λάμψει, ιδιαίτερο, φωτογενές. Και με αυτό το χρώμα στα μαλλιά της, είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο στη μεγάλη οθόνη και στην καθημερινότητα.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή να είναι η Amber Heard στο Aquaman, με εκθαμβωτικά μαλλιά, τολμηρό μακιγιάζ, ακτινοβολία. Λέτε να το τολμήσουμε κι εμείς; Για το δικό μας κάστινγκ;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com